Gisteren gemist: Younes belangrijk, Jørgensen heeft spijt

6 februari 2018, 00:30   Bijgewerkt: 5 februari 2018, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 5 februari.

Younes helpt Jong Ajax langs Helmond en aan koppositie

Met een belangrijke rol voor Amin Younes heeft Jong Ajax drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. Mede door een doelpunt van de Duitse aanvaller werd het op De Toekomst 2-0 voor de Amsterdamse talenten, die daardoor de koppositie in de Jupiler League overnamen van NEC.

Jørgensen heeft spijt: "Het zal niet meer gebeuren"

Nicolai Jørgensen ging zondag in de verloren uitwedstrijd tegen VVV-Venlo (1-0) met veel misbaar naar de kant toen coach Giovanni van Bronckhorst hem acht minuten voor tijd, bij een 0-0 stand, wisselde voor Robin van Persie. De Deense spits van Feyenoord heeft spijt van zijn gedrag, zei hij bij Feyenoord TV.

Officieel: Seedorf nieuwe coach van Deportivo la Coruna

Veertien maanden na zijn vertrek bij het Chinese Shenzhen FC heeft Clarence Seedorf een nieuwe uitdaging gevonden. De viervoudig winnaar van de Champions League werd gepresenteerd als nieuwe coach van Deportivo la Coruna. Seedorf heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij de La Liga-club.

Lazio rond met De Vrij: "Maar probleem met management"

Volgens Igli Tare, de sportief directeur van Lazio, is de Romeinse club 'volledig akkoord' met Stefan de Vrij over een nieuw contract. Toch zijn de handtekeningen nog altijd niet gezet. Volgens de beleidsmaker ligt het probleem bij het management van de Nederlandse verdediger.

Scorende Janmaat draagt bij aan pak slaag voor Chelsea

Voor de vierde keer in vijf wedstrijden is Chelsea niet tot winst gekomen in de Premier League. De Londense club ging op bezoek bij middenmoter Watford FC hard onderuit. Het werd 4-1 op Vicarage Road. Daryl Janmaat was één van de doelpuntenmakers bij Watford.

Belangrijke uitslagen:

Watford - Chelsea 4-1

Lazio - Genoa 1-2

Jong Ajax - Helmond Sport 2-0

Jong PSV - MVV 1-0

Jong AZ - FC Oss 3-1

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen