Gisteren gemist: Van Drongelen schlemiel, Sneijder op schot

25 februari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 24 februari.

Van Drongelen schlemiel in derby tussen HSV en Werder

De Nordderby, anno 2018 tevens een degradatiekraker, is in mineur geëindigd voor Rick van Drongelen. Niet alleen ging de Nederlandse verdediger met zijn club Hamburger SV onderuit bij Werder Bremen, met een eigen doelpunt was hij ook verantwoordelijk voor de 1-0 eindstand.

Sneijder scoort twee keer, maar goals blijken niets waard

Wesley Sneijder had het zaterdag op zijn heupen in de nationale competitie van Qatar. De Nederlandse middenvelder scoorde twee keer voor zijn club Al Gharafa. Punten leverde dat echter niet op: de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Al Markhiya ging met 3-2 verloren.

AZ worstelt zich langs doelman Huth en Sparta Rotterdam

AZ heeft in de slotfase afgerekend met het stugge Sparta Rotterdam. Lang leek de Duitse doelman Jannik Huth de grote held van de bezoekers te worden, maar Oussama Idrissi klopte na lang aandringen de eigenaar van de Spartaanse schiettent en bezorgde AZ een dikverdiende 2-1 overwinning.

De Wit debuteert in Ajax-selectie, Schöne vraagteken

Dani de Wit debuteert in de wedstrijdselectie van het eerste elftal van Ajax, dat het zondag in de eigen Amsterdam ArenA opneemt tegen ADO Den Haag. De 20-jarige middenvelder scoorde dit seizoen al tien keer voor Jong Ajax, de koploper in de Jupiler League.

Leeuwin Van de Donk meldt zich af voor Algarve Cup

Daniëlle van de Donk moet de Algarve Cup laten schieten. De speelster van Arsenal heeft zich bij bondscoach Sarina Wiegman afgemeld met een kuitblessure, zo meldt de KNVB. Sheila van den Bulk (Djurgarden) vervangt Van de Donk in de selectie van de Oranje Leeuwinnen.

Belangrijke uitslagen:

AZ - Sparta Rotterdam 2-1

SC Heerenveen - Excelsior 0-1

Heracles Almelo - PEC Zwolle 2-1

VVV-Venlo - Vitesse 2-2

Real Madrid - Deportivo Alavés 4-0

FC Barcelona - Girona 6-1

Internazionale - Benevento 2-0

Toulouse - AS Monaco 3-3

Paços de Ferreira - Benfica 1-3

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen