Cristiano Ronaldo krijgt weer rust bij Real voor midweeks duel

27 februari 2018, 10:07

Cristiano Ronaldo heeft voor de tweede keer in korte tijd rust gekregen bij Real Madrid van manager Zinedine Zidane. Werd hij vorige week tijdens het midweekse La Liga-duel met Leganés nog buiten de selectie gelaten, is dat ditmaal zo voor de ontmoeting met Espanyol.

De 33-jarige Portugees ontbreekt voor het competitieduel van dinsdagavond op bezoek in Barcelona. Ook in de Copa del Rey, waarin De Koninklijke werd uitgeschakeld door Leganés, speelde Ronaldo geen minuut mee. Zidane lijkt als het gaat om midweekse wedstrijden steeds voorzichtiger te worden met zijn sterspeler.

Dat is niet geheel gek, want afgelopen weekend viel Neymar nog uit bij Champions League-opponent Paris Saint-Germain. Ook Lionel Messi krijgt bij Real-rivaal FC Barcelona, mede met het oog op het WK van komende zomer, meer rust dan hij gewend is. Voor Ronaldo is dat dus niet anders. Gezien [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/329268/spoorboekje-luhukay-voor-replay-in-fa-cup-van-gassel-verlengt/,_blank,de geschiedenis] zou er zonder hem overigens ook een goed resultaat behaald moeten worden bij Espanyol.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen