Branderhorst niet bang voor de kou: "In De Kuip genoeg te doen"

27 februari 2018, 15:15

Mattijs Branderhorst kijkt er niet tegenop om woensdagavond in de vrieskou in De Kuip te moeten spelen in de halve finale van de KNVB Beker tegen Feyenoord. "Als keeper krijg je normaalgesproken genoeg te doen in De Kuip", lacht de doelverdediger van Willem II.

Want waar zijn tien ploeggenoten sowieso genoeg bewegen, staat keeper Branderhorst ongetwijfeld ook momenten stil. "Als het eerste fluitsignaal klinkt, ben je echt niet meer met de kou bezig. Feyenoord-uit is een mooie pot om jezelf te laten zien. Als doelman krijg je normaalgesproken ook genoeg te doen", verwacht de held van de kwartfinale tegn Roda JC tegenover Omroep Brabant.

Branderhorst hoopt dan ook niet per se dat het duel wordt afgelast vanwege de temperatuur. "Ik las op internet iets dat er wellicht sprake van is dat als de gevoelstemperatuur onder de min vijftien graden wordt. Maar als we er niets meer van horen, gaan we er vanuit dat het doorgaat. Ik denk dat het wel te handelen is, spelen in De Kuip geeft sowieso een warm gevoel."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen