Verbeek beseft dat FC Twente niet ongelukkig was tegen NAC

13 december 2017, 08:17

Gertjan Verbeek is tevreden met de overwinning die FC Twente dinsdagavond boekte op bezoek bij NAC Breda. Eindelijk viel het dubbeltje een keer de goede kant uit voor de Tukkers. "We hebben de beste kansen gehad, maar ook het meeste geluk", beseft de oefenmeester.

Tegenover FOX Sports ging Verbeek in op het hete 'Avondje NAC', waarin FC Twente in de eindfase met moeite overeind bleef. "Daarin vergaten we uit te lopen. Het was eerder een spannende wedstrijd dan een goede, maar we hebben goed geprofiteerd van de ruimtes die ontstonden. Gelukkig zitten wij ditmaal aan de gelukkige kant."

De coach zag hoe NAC Breda in de slotfase ging pompen en nog een penalty had kunnen krijgen na hand bij de Tukkers. "Je weet dat het gaat gebeuren, je laat je spelers vooruit verdedigen. Maar we worden toch gedwongen om achteruit te lopen", zag Verbeek, die over het penalty-moment niet al te veel kwijt wilde. "In de eerste had 'ie voor ons ook op de stip gekund."

Al met al waren de drie punten meer dan welkom in Enschede. "Het is belangrijk om hier met elkaar vertrouwen te tanken. Je gaat hierheen om te winnen en als dat gebeurt in de situatie waarin wij nu zitten, is dat een opluchting voor iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen