Spoorboekje: start van WK-clubs, Feyenoord U19 kan door

6 december 2017, 13:21

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 6 december.

Nieuws

- Vitesse bereidt zich voor op OGC Nice

De laatste Europese wedstrijd van misschien wel de komende jaren staat morgen (donderdag) op het programma. In aanloop daar naar toe werkt Vitesse om de laatste training in besloten kring af. Ook volgt de persconferentie, mogelijke opstellingen én de rentree van Wesley Sneijder op de Nederlandse velden.

Specials

Wedstrijden

- Real Madrid - Borussia Dortmund (20.45)

Hoe houdt Peter Bosz zich in Madrid? Een wedstrijd bijkomen of vertrouwen tanken zal er voor de oefenmeester niet inzitten. Toch speelt de oefenmeester wel degelijk nog ergens voor met zijn ploeg: een overwinning is zéér vermoedelijk genoeg voor de volgende ronde, tenzij APOEL Nicosia met bizarre cijfers van Tottenham wint. Zo ver zal het niet komen, maar wat kan Bosz wel behalen in Spanje?

{image[307052][right-half][]}- Al Jazira - Auckland City (18.00)

De openingswedstrijd op het WK voor clubteams is meteen een leuke: het is een unieke kans om te kijken waar Henk ten Cate al jaren aan werkt. En het gaat meteen om de knikkers: de winnaar van dit duel mag zich opmaken voor de kwartfinales, de verliezers gaat meteen al naar huis. Blijft onze enige Nederlandse vertegenwoordiging actief op het WK?

- Feyenoord Onder 19 - Napoli Onder 19 (16.00)

De wedstrijd van de eerste teams van deze clubs gaat alleen voor Napoli nog ergens om, maar voor het duel der beloften kan ook Feyenoord nog genoeg winnen. Als de Rotterdammers een punt pakken, gaan ze sowieso door. Als de Italianen winnen op Nederlandse bodem, dan is het avontuur in de Youth League wel ten einde. Het duel is live te zien op YouTube en op Ziggo Sport. 

Voetbal op TV

- 17.15 uur: UEFA Youth League, Feyenoord - Napoli, Ziggo Sport - verslag van het duel in de Youth League

- 20.00 uur: Feyenoord - Napoli, Veronica - voorbeschouwing en verslag van het Champions League-duel

- 20.00 uur: Ziggo Sport Studio UEFA Champions League, Ziggo Sport Select - voorbeschouwing op de CL-duels van deze avond

- 20.45 uur: UEFA Champions League Switch, Ziggo Sport Select - alle acht Champions League-wedstrijden komen in vogelvlucht voorbij

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen