Van der Laan verrast: "Gevoel dat we goed op weg waren"

23 december 2016, 16:56

Voor Arjan van der Laan kwam zijn ontslag als bondscoach van het Nederlands vrouwenteam volledig onverwacht. Hij had het idee juist de goede weg in te zijn geslagen met het team en was dan ook verbaasd over de mededeling van technisch directeur van de KNVB Hans van Breukelen.

"Dit is heel zuur. Ik had het gevoel dat we op de goede weg waren", aldus Van der Laan in een eerste reactie tegenover de NOS. "Van Breukelen vertelde me dat er geen vertrouwen meer is. Ik ben niet boos op hem. Ik verwijt hem niets, maar ik ben wel teleurgesteld. Ik heb net drie goede trainingsstages achter de rug. Ook Foppe de Haan, die sinds afgelopen zomer als adviseur bij ons werkzaam was, gaf aan dat het goed was."

"De ploeg gaf mij juiste signalen. Ik kan mij lastig zelf iets verwijten. Ik heb die ondersteuning zelf gevraagd, maar dat is omdat het altijd beter kan", vervolgt Van der Laan, die desondanks terugkijkt op een goede periode. "Ik ben heel trots dat Jelle Goes en Minke Booij destijds voor mij kozen. Ik kijk positief terug op de periode bij Oranje."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen