Puntenstraf dreigt voor Chelsea na wangedrag spelers

11 december 2016, 09:13

Chelsea moet er rekening mee houden dat het punten in mindering krijgt in de Premier League, schrijft The Sunday Mirror. Dit als gevolg van het massale opstootje in de slotfase van de kraker tegen Manchester City (1-3 winst) van vorige week in het Etihad Stadium. Hierbij waren alle 22 spelers, een aantal reservespelers en enkele leden van de technische staf betrokken.

De Engelse voetbalbond FA heeft Chelsea en Manchester City allebei aangeklaagd voor het wangedrag van hun spelers. Voor de Londense club is dat al de vijfde keer in negentien maanden tijd. Bij de voorgaande vier keer werd Chelsea telkens schuldig bevonden. Na de laatste keer werd al gemeld dat de Champions League-winnaar van 2012 bij een volgende overtreding moet vrezen voor een zwaardere sanctie.

Manchester United en Arsenal waren in oktober 1990 de laatste clubs op het hoogste niveau in Engeland die punten in mindering kregen opgelegd wegens misdragingen van hun spelers binnen de lijnen. Arsenal werd twee punten afgenomen, Manchester United moest er één inleveren.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen