Veel afwezigen bij Go Ahead: "Nog meer grijze haren"

4 november 2016, 17:54

Go Ahead Eagles-trainer Hans de Koning heeft een lange lijst van afwezigen voor de thuiswedstrijd tegen koploper Feyenoord van zondag. De oefenmeester kan niet beschikken over Sinan Bytyqi, Leon de Kogel, Chris David, Sébastien Locigno, Lars Lambooij, Tom Daemen en Sander Fischer, terwijl Kevin Brands en Sander Duits nog een vraagteken zijn. Jarchinio Antonia is wel weer inzetbaar, hij keert terug van een schorsing.

"Kopzorgen, nog meer grijze haren bij die oude", zegt De Koning met zelfspot tegen RTV Oost. "Het zijn allemaal blessures die voortkomen uit wedstrijden, daar heb je geen grip op. Maar oké, de jongens die er wel zijn, moeten het gaan doen. Over wat je niet hebt, kan je ook niet klagen." Gemakkelijk krijgt Go Ahead het echter niet, met Feyenoord-thuis. "Het is een mooie uitdaging", aldus De Koning.

"We moeten onze huid zo duur mogelijk verkopen, alleen is nog even de vraag hoe. Uiteindelijk gaan we de beste opstelling zoeken waarin we Feyenoord pijn kunnen doen. We zullen best onder druk komen te staan, want hun elftal is vrij ver. Daar moeten we wat tegenover zetten", vervolgt De Koning. "Feyenoord heeft veel kwaliteit in de groep en staat niet voor niets bovenaan. Het wordt niet eenvoudig, maar strijd, passie en voetbal, wat we ook kunnen, in combinatie met de steun van ons publiek kunnen misschien leiden tot een stuntje."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen