Van der Laan heeft selectie Oranje-vrouwen rond

15 november 2016, 09:21

Bondscoach Arjan van der Laan heeft zij 23-koppige selectie voor de vriendschappelijke interlands van de Oranje Leeuwinnen in november prijsgegeven. De Nederlandse vrouwenploeg speelt op donderdag 24 november in Leuven een uitwedstrijd tegen België, op dinsdag 29 november treden de Oranje-dames in Tilburg aan tegen Engeland.

Met België treffen de Oranje Leeuwinnen een tegenstander die ze ook op het EK 2017 op Nederlandse bodem zullen ontmoeten. Naast onze zuiderburen werden Denemarken en Noorwegen ingedeeld bij de ploeg van bondscoach Van der Laan. De Oranje-dames wonnen twintig van hun 29 eerdere wedstrijden tegen de Belgen.

Engeland was achttien keer eerder de opponent van het Nederlandse vrouwenelftal. Oranje won slechts drie keer van The Lionesses, die zelf elf keer aan het langste eind wisten te trekken. De clash met Engeland is de laatste interland van de Oranje Leeuwinnen in 2016.

De selectie van het Nederlands vrouwenelftal

Lineth Beerensteyn (FC Twente), Mandy van den Berg (Reading FC), Angela Christ (PSV), Merel van Dongen (Ajax), Daniëlle van de Donk (Arsenal),  Kika van Es (Achilles'29), Loes Geurts (Paris Saint Germain), Stefanie van der Gragt (Bayern München), Jackie Groenen (FFC Frankfurt), Jeslynn Kuijpers (PSV), Ellen Jansen (FC Twente), Dominique Janssen (Arsenal), Desiree van Lunteren (Ajax), Lieke Martens (FC Rosengard), Tessel Middag (Manchester City), Vivianne Miedema (Bayern München), Jill Roord (FC Twente), Shanice van de Sanden (Liverpool FC), Renee Slegers (Linköping FC), Sherida Spitse (LSK Kvinner FK), Sari van Veenendaal (Arsenal), Siri Worm (FC Twente) en Kelly Zeeman (Ajax).

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen