Robben: "Je kan niet zeggen dat we goed hebben gespeeld"

13 november 2016, 21:13

Arjen Robben gaf zondagavond het startsignaal voor de 3-1 overwinning van het Nederlands elftal tegen Luxemburg. De vleugelaanvaller van Bayern München nam het openingsdoelpunt voor zijn rekening. Bij een 1-1 stand bleef Robben uit voorzorg in de kleedkamer achter na de rust.

"Je kan niet zeggen dat we goed hebben gespeeld", vertelt Robben in gesprek met de NOS. "Ik heb geen zin om negatief te doen, maar het is wel de realiteit. We willen naar het WK, maar dan zullen we een niveau hoger moeten gaan spelen." Het Nederlands elftal staat na de overwinning op de tweede plek in groep A. Robben is van mening dat het niveau van Oranje op dit moment niet hoog genoeg is.

"We doen soms dingen echt niet goed, ondermaats. We hebben moeite om keuzes te maken." Robben speelde precies een jaar geleden zijn laatste wedstrijd voor Nederland. "Ik was hartstikke blij om er weer bij te zijn. Ik had me voorgenomen om een lekkere wedstrijd te spelen." Robben werd naar eigen zeggen uit voorzorg aan de kant gehouden in de rust.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen