Gio over drukke weken: "Leven van wedstrijd tot wedstrijd"

18 november 2016, 19:51

Na een week rust vanwege de interlandperiode wacht Feyenoord een drukke fase. De eredivisiekoploper speelt in de komende vier weken acht wedstrijden. De reeks begint komende zondag (16.45 uur) met een thuisduel in de Kuip tegen PEC Zwolle.

"Daar kijken we naar uit", zegt Van Bronckhorst op de officiële website van Feyenoord over het volle programma. "We hebben hard gewerkt om zoveel wedstrijden te kunnen spelen en we zien die wedstrijden met vertrouwen tegemoet. De duels volgen elkaar in rap tempo op, maar we leven van wedstrijd tot wedstrijd. Dat hebben we tot nu toe altijd gedaan en dat moeten we blijven doen."

De internationals van Feyenoord keerden na de interlands fit terug in Rotterdam, terwijl de andere spelers het vrije weekend benutten om te herstellen. "We hebben veel wedstrijden achter elkaar gespeeld, een aantal zware wedstrijden ook, dus dat was een aanslag op het fysiek van de spelers", stelt Van Bronckhorst. "Een aantal jongens kampte met lichte pijntjes, sommige jongens hadden nog wat meer pijntjes. We hebben deze twee weken goed kunnen gebruiken om iedereen weer fit en fris in het hoofd te krijgen. Die twee weken zijn welkom geweest."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen