Feyenoord vangt opnieuw bot bij Manchester United

8 november 2016, 16:39

Feyenoord heeft nog een laatste poging ondernomen om meer uitkaarten te krijgen voor het Europa League-duel met Manchester United, op donderdag 24 november, maar heeft van de Engelse club opnieuw nul op het rekest gekregen. Het betekent dat de Rotterdammers door 'slechts' 3.100 supporters worden gesteund op Old Trafford.

Feyenoord heeft Manchester United per brief laten weten dat het verwacht dat ten minste het dubbele aantal supporters naar Engeland zal reizen, zo meldt het via de officiële kanalen. De eredivisiekoploper wil zoveel mogelijk van deze fans toegang tot het stadion kunnen verlenen en hoopte daarom op extra kaarten van Manchester United.

Aangezien Manchester United niet meewerkt, had Feyenoord gehoopt op een zogeheten 'fanzone' in de Engelse stad voor haar supporters zonder wedstrijdkaart. De autoriteiten in Engeland zijn echter vooralsnog niet van plan hier gehoor aan te geven. "Manchester United en Feyenoord doen een dringend advies aan supporters die niet in het bezit zijn van een kaart om niet naar Engeland af te reizen", besluit Feyenoord het persbericht.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen