De Ligt kijkt met bewondering naar ontwikkeling Dolberg

17 november 2016, 17:41

Matthijs de Ligt behoort sinds drie weken officieel tot de A-selectie van Ajax. Kasper Dolberg maakte de sprong vanuit de jeugdopleiding naar de Amsterdamse hoofdmacht eerder al en heeft van aanpassingsproblemen geen enkele last, dat laatste tot enige verrassing van De Ligt.

"Met bewondering kijk ik naar de ontwikkeling van Kasper Dolberg, die zich echt razendsnel heeft aangepast. Wij wisten natuurlijk vanuit de A1 al wat hij kon", aldus De Ligt op de officiële website van Ajax. "Alleen liet hij het toen nog niet altijd zien. Dat hij dit nu wekelijks op de mat legt, heeft ons wel een klein beetje verrast. We kenden zijn potentie, maar dat hij na een half jaar al zo ver is...Heel knap en een mooie stimulans voor alle jonge spelers bij Ajax."

"Het mooie aan hem is dat hij nog steeds dezelfde Kasper is als voor zijn doorbraak", vervolgt De Ligt. "Een stille en bescheiden jongen, iemand die de kat uit de boom kijkt. Maar eenmaal op het veld schiet hij de ballen één voor één binnen. Het is een goede jongen, ik ben echt trots op hem."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen