Utrechter Hardeveld staat opnieuw voor langdurige revalidatie

23 augustus 2016, 11:43

Er staat Jeff Hardeveld opnieuw een langdurige revalidatie te wachten. Er was een voorste kruisband in zijn knie geplaatst, maar die moet vervangen worden. Daardoor staat de verdediger opnieuw een jaar aan de kant, zo meldt FC Utrecht op de clubwebsite.

Tijdens een teamtraining kreeg Hardeveld een terugslag in het herstel van zijn knieblessure, waarna de teamdoktoren concludeerden dat een nieuwe operatie nodig is. Ondanks de nieuwe tegenslag zijn de doktoren positief gestemd met betrekking tot een terugkeer op professioneel topniveau.

Utrecht nam Hardeveld over uit de jeugdopleiding van Feyenoord, waarna hij vijftien competitieduels speelde voor de Domstedelingen. De 21-jarige jeugdinternational verlengde zijn contract met Utrecht, maar staat nu opnieuw voor een langdurige revalidatie.

"Het is ongelooflijk om te zien hoeveel tegenspoed Jeff te verwerken krijgt, maar het toch telkens weer opbrengt om positief te blijven en te vechten voor zijn herstel en voor zijn kansen om op het hoogste niveau voetbal te spelen. Jeff is een spelintelligente speler, indien het herstel goed verloopt zal hem niks in de weg staan om terug te keren op het hoogste niveau. Wij steunen Jeff daarin op alle fronten", aldus zijn trainer Erik ten Hag.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen