Berlusconi: "Verkoop Milan uit liefde voor de club"

11 augustus 2016, 21:27

Helemaal rond is het nog niet, maar Silvio Berlusconi gaat er al van uit dat zijn verkoop van AC Milan aan een groep Chinese investeerders doorgaat. De 79-jarige Italiaan zegt dat hij de Rossoneri uit liefde van de hand doet. Het is volgens hem het beste voor de club.

"Dertig jaar geleden kocht ik AC Milan uit liefde, nu verkoop ik uit nog meer liefde de club", aldus Berlusconi. "Ik vertrouw de club toe aan een groep die de benodigde middelen heeft, plus de wil om te investeren zodat AC Milan weer met de internationale topclubs de strijd kan aangaan. Natuurlijk vind ik het ook jammer, maar het vertrouwen dat ik opnieuw het beste heb gedaan voor AC Milan geeft me ook rust. En ik zal de meest fanatieke supporter blijven."

"De afgelopen dertig jaar zullen in mijn hart blijven, met prachtige herinneringen die niet te evenaren zijn. Ik had het voorrecht de leiding over de club te hebben waar ik van hou, totdat deze de beste van de wereld was", vervolgt Berlusconi. "Ik weet zeker dat we snel weer successen van AC Milan kunnen vieren."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen