Prima oefenresultaten voor Willem II en Sparta

23 juli 2016, 20:22

Willem II mag terugkijken op een geslaagde oefenwedstrijd. De ploeg van coach Erwin van de Looi hield de Belgische topclub KAA Gent zaterdag op een 1-1 gelijkspel. Gent was eerder deze zomer nog te sterk voor Ajax in een vriendschappelijk duel.

Willem II kwam vlak voor rust met 1-0 achter tegen Gent. Thomas Matton scoorde in de 43ste minuut randje buitenspel met een schuiver. Erik Falkenburg herstelde vijf minuten na de pauze het evenwicht. Aanwinsten Calcan en Fran Sol waren ook betrokken bij de aanval.

Ook Sparta Rotterdam tankte vertrouwen voor het nieuwe seizoen. De promovendus speelde tegen het Duitse FC Augsburg met 0-0 gelijk.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl