Pastoor wil weg blijven van onderste drie plaatsen

31 juli 2016, 14:48

Sparta Rotterdam-coach Alex Pastoor mikt met zijn club op rechtstreekse handhaving in de Eredivisie. De Kasteelheren werden vorig seizoen kampioen in de Jupiler League en keerden daarmee, na een afwezigheid van zes jaar, terug op het hoogste niveau.

"Het plan is om weg te blijven van de onderste drie plaatsen", zegt Pastoor tegen RTV Rijnmond. Om dat doel te bereiken is saamhorigheid in de selectie belangrijk, stelt de oefenmeester. "We zullen dit seizoen hetzelfde doen als vorig jaar, alleen zullen de externe factoren veranderen. Er komt meer weerstand en meer media-aandacht."

Pastoor denkt wel dat zijn spelers daarmee kunnen omgaan en dus behoort het ontlopen van degradatie volgens hem tot de mogelijkheden. "Dat blijft wel lastig om te zeggen, want je weet niet hoe de andere ploegen ervoor staan. De kunst is om alle wedstrijden aardig te spelen, niet maar een stuk of vijf", vervolgt Pastoor. "Vorig jaar kenden we het kampioenschap van de stabiliteit en ook dit jaar moeten we dag in dag uit bij de eigen waarden blijven."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen