Gio: "Voorbereiding op goede manier afgesloten"

23 juli 2016, 22:54

Giovanni van Bronckhorst was al tevreden over de voorbereiding van Feyenoord op het nieuwe seizoen en dat gevoel werd zaterdag alleen maar gesterkt. De Rotterdammers waren Valencia in de laatste oefenwedstrijd van deze zomer in de eigen Kuip met 2-1 de baas.

"De eerste helft heb ik alles teruggezien in mijn team waar we de afgelopen periode aan hebben gewerkt", zegt Van Bronckhorst op de clubwebsite. "We speelden compact en wachtten op onze kans om druk te zetten. Op die momenten zaten we er kort op en gaven we Valencia geen tijd in de opbouw. Dat kan en moet nog beter, maar we zijn op de goede weg."

"De tweede helft van onze kant was iets moeizamer", vervolgt Van Bronckhorst. "De krachten vloeiden wat weg, terwijl Valencia met vele wissels juist frisser was en in een hoger tempo kon spelen. Uiteindelijk winnen we de wedstrijd dankzij een doelpunt in de slotseconden. Mede daardoor is het al met al een positieve wedstrijd voor ons, winst telt altijd."

"We hebben de voorbereiding op een goede manier afgesloten, in aanloop naar een mooie wedstrijd. We kunnen volgende week een prijs winnen en daar zullen we vol voor gaan. Het gevoel is nu goed, maar uiteindelijk telt dat niet. We zullen het volgende week moeten laten zien", aldus Van Bronckhorst, doelend op de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Feyenoord verwacht dan weer te kunnen beschikken over Brad Jones. De keeper ontbrak vanwege een blessure tegen Valencia.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen