Van Ginkel: "Weet niet wat Conte van plan is"

3 juni 2016, 14:08

Marco van Ginkel heeft nog geen idee hoe zijn toekomst eruitziet. PSV huurde de middenvelder voor het afgelopen half jaar van Chelsea, waar hij nog tot de zomer van 2018 onder contract staat.

"Het is allemaal nog een beetje onduidelijk wat ik ga doen. Ik moet me eerst gewoon melden bij Chelsea, ergens in juli. Er is een nieuwe trainer (Antonio Conte, red.), waarvan ik nog niet weet wat hij van plan is", zegt Van Ginkel tegen De Telegraaf. "Ik maak me niet druk, want ik heb een goed half jaar achter de rug en voel me prima. Als er geen toekomst in Londen is, zal Chelsea me wel willen verkopen, omdat ik na volgend seizoen nog maar één jaar contract heb. Ik heb het bij PSV heel erg naar mijn zin gehad, dus een definitieve overstap zou zomaar kunnen."

Van Ginkel houdt bij zijn keuze ook rekening met het Nederlands elftal. "Dat zit natuurlijk wel in mijn achterhoofd. Als je in Nederland goede prestaties levert, kom je sneller in beeld. Iedereen ziet je daar elke week op tv. Bij AC Milan en Stoke City heb ik ook goede periodes gekend, maar kwam ik nog niet in aanmerking voor Oranje. Daar zal ik bij mijn besluit rekening mee moeten houden, want ik wil graag met Nederland naar het WK, over twee jaar in Rusland."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen