Van Ginkel wil met nieuwe zege druk leggen bij Ajax

Jw
14 april 2016, 16:33

PSV neemt het komend weekend op in de traditioneel lastige uitwedstrijd tegen Roda JC. De Eindhovenaren kijken tegen een achterstand van twee punten aan op Ajax en moeten dus winnen om de druk op te voeren. Marco van Ginkel kijkt vol vertrouwen uit naar de ontmoeting in Kerkrade.

"We hebben nog vier wedstrijden. Wij gaan naar Roda, Ajax krijgt FC Utrecht op bezoek. Dat zijn mooie wedstrijden", zegt hij in gesprek met Omroep Brabant. "Het einde komt steeds dichterbij, dus hopelijk laten zij een keer punten liggen. De komende wedstrijden spelen wij eerder dan Ajax, dus dan moeten wij de wedstrijden winnen en dan ligt er bij hun wel wat meer druk. Dat gaat mentaal hopelijk meespelen bij hun."

"De resultaten tegen Roda JC zijn in het verleden voor PSV wel eens minder geweest. Dat zijn mooie resultaten voor hun, maar wij hebben maar één doel en dat is drie punten. En daar gaan we zaterdag voor", besluit Van Ginkel.

PSV moet het in Kerkrade sowieso stellen zonder Santiago Arias (schorsing) en waarschijnlijk ook diens Mexicaanse landgenoot Andres Guardado. De spelmaker kampt nog met een blessure en wordt voor het treffen met Vitesse (dinsdag) pas terug verwacht. Ook achter de naam van Jeffrey Bruma staat nog een vraagteken.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen