Simeone: "Verlies Barça zal geen effect hebben"

Jw
4 april 2016, 21:01   Bijgewerkt: 4 april 2016, 22:38

Diego Simeone, trainer van Atlético Madrid, verwacht niet dat FC Barcelona aangeslagen zal zijn naar aanleiding van het verlies in El Clásico. De fanatieke coach van de Madrilenen verwacht een op en top gemotiveerde tegenstander en maakt daarom zijn borst nat in aanloop naar de kwartfinale.

Doordat het een Spaanse onderonsje is, kent Simeone zijn tegenstander van morgen natuurlijk door en door. "Beide teams kennen elkaar goed, dus ik denk niet dat er veel ruimte zal zijn voor een verrassing. Zij hebben een hele eigen speelstijl en doen het onder Luis Enrique uitstekend", is de Argentijnse coach lovend.

"Ik denk niet dat het verlies tegen Real Madrid invloed zal hebben op deze wedstrijd. Wij verwachten altijd een Barcelona in vorm. Ze zullen er zeker klaar voor zijn, helemaal in eigen huis. Het is een hele sterke tegenstander", vervolgt Simeone, die benadrukt dat één moment de doorslag kan geven in het tweeluik. "Iedereen kent de 'MSN-voorhoede'. Ze hebben individuele kwaliteiten die Barcelona nog beter maken dan het al is. Hopelijk komen ze ook de beste versies van onze spelers tegen. Het is belangrijk dat mijn spelers begrijpen dat elke minuut er toe doet."

Atlético Madrid neemt het eerst in Camp Nou op tegen FC Barcelona, waarna over twee weken de return in Madrid volgt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen