Milik: "Ik weet niet of ik blijf of vertrek bij Ajax"

Jw
14 april 2016, 17:14

Arek Milik heeft na een lastige periode inmiddels de harten van de Ajax-fans veroverd. De Poolse spits scoort de laatste weken makkelijk, waardoor hij is uitgegroeid tot een vaste waarde bij de koploper van de Eredivisie. Met een EK op komst wordt er echter nog altijd gespeculeerd over zijn toekomst in Amsterdam.

"Ik zal een eerlijk antwoord geven, zoals ik het nú voel. Ik weet niet zeker of ik blijf, maar ook niet of ik moet vertrekken", zegt Milik in gesprek met fanmagazine Ajax Life.

De 22-jarige aanvaller ziet wel veel potentie in het huidige team van Ajax. "Als we kampioen worden, kan ik mezelf met Ajax in de Champions League op het hoogste podium presenteren. Volgend jaar ben ik beter en is Ajax als ploeg ook beter. We hebben een jong team en blijven ons verbeteren. Wat moet ik er op dit moment verder over zeggen? Het is afwachten."

De uitgesproken wens van Ajax-trainer Frank de Boer om een nieuwe spits aan te trekken, lijkt Milik zeker niet minder te maken. De linkspoot, die in de Eredivisie op achttien doelpunten staat, toont zich zelfbewust. "Ik weet waar ik ben, wat er beter moet, waar ik heen wil en hoe ik dat wil bereiken. Ik wil de Champions League winnen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen