Maas weet dat Vitesse het niet in eigen hand heeft

29 april 2016, 23:08

Vitesse won slechts één van de laatste zes wedstrijden in de Eredivisie en heeft plaatsing voor de play-offs om Europees voetbal daardoor niet meer in eigen hand. De Arnhemmers krijgen zondag in de eigen Gelredome bezoek van FC Utrecht, maar zijn ook afhankelijk van de prestaties van concurrenten PEC Zwolle en NEC in de laatste twee speelronden.

"Het is voor het eerst dat we het niet meer in eigen hand hebben. We moeten winnen. Voor beide ploegen zijn de belangen groot. Kijken wie er zondag als sterkste uit de strijd komt", zegt Rob Maas, de trainer van Vitesse, op de officiële website van zijn club. FC Utrecht is nagenoeg zeker van de play-offs en maakt nog kans op de vierde plek, die rechtstreeks toegang geeft tot Europa.

Maikel van der Werff, Sheran Yeini en Kevin Diks ontbreken allen wegens een schorsing bij Vitesse, Nathan en Arnold Kruiswijk zijn geblesseerd en kunnen ook niet spelen. "We missen drie basisspelers. Dat is natuurlijk zonde", vervolgt Maas. "Maar we hebben voldoende spelers om dit op te vangen. Twee talenten uit de eigen jeugd krijgen de kans zondag. Thomas Oude Kotte en Julian Lelieveld starten in de basis."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen