Ibrahimovic pikt beschuldigingen van Zweedse sportarts niet

7 april 2016, 16:28   Bijgewerkt: 7 april 2016, 21:18

Zlatan Ibrahimovic is niet gediend van de woorden van Ulf Karlsson. De Zweedse sportarts betichtte de aanvaller van Paris Saint-Germain eerder op de dag van dopinggebruik in zijn tijd bij Juventus, de club die hem in de zomer van 2004 overnam van Ajax en waarvoor de speler tot medio 2006 actief was.

"We gaan hem aanklagen", bromt Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Ibrahimovic, in gesprek met de Zweedse krant Expressen. "Ik ben geen kenner van deze wet, maar we hebben een Zweedse advocaat in de arm genomen. Deze man heeft een grote fout gemaakt. Hij verspreidt leugens. Ibrahimovic is in zijn tijd bij Juventus vijftien tot twintig keer getest. Bij elke club waar hij heeft gespeeld, weet men dat hij niet eens een aspirine nam. Deze man is misschien een voormalig atleet, die mislukt is. Misschoen is hij jaloers."

Volgens Raiola is Ibrahimovic rustig ondanks de aantijgingen. "Hij is heel kalm. Hij zit meer met de gemiste strafschop van woensdag tegen Manchester City", vervolgt de Nederlandse manager. "Hij noemt het niet zijn taak om te reageren op dit soort beschuldigingen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen