'Ajax klopt aan bij Huntelaar voor zomerse terugkeer'

19 april 2016, 08:57

Ajax maakt werk van de terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Amsterdammers zouden Huntelaar zelf en zijn management al op de hoogte hebben gebracht van het voornemen zich komende zomer met de 32-jarige spits te versterken.

Volgens de krant zal Schalke 04 komende zomer, als de nieuwe technisch directeur Christian Heidel in dienst is getreden, het elftal renoveren en is nog onzeker of er een prominente plek wordt ingeruimd voor Huntelaar, die in augustus 33 jaar wordt en daarmee in de herfst van zijn carrière is beland. Zijn contract loopt nog een jaar door, tot medio 2017.

In de Bundesliga loopt Huntelaar dit seizoen één op drie, met negen treffers in 27 competitieduels. Met zijn laatste treffer evenaarde hij zijn productie van vorig seizoen. Zijn beste seizoen beleefde Huntelaar in 2011/2012, met 29 treffers voor de Duitse subtopper.

Ajax trok Huntelaar eerder aan: in januari 2006 kwam hij over van sc Heerenveen. De spits uit de Achterhoek vertrok naar Real Madrid en kwam via AC Milan in Duitsland terecht.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen