Willems: "Na 75 minuten kon ik echt niet verder"

16 maart 2016, 10:47

Jetro Willems is niet ongeschonden uit de wedstrijd van PSV tegen Atlético Madrid in de achtste finales van de Champions League gekomen. De linksback moest met nog een kwartier te gaan in de reguliere speeltijd met liesklachten naar de kant. Deze liep hij op door zich te overstrekken bij een poging de bal aan te nemen.

"Na 75 minuten kon ik echt niet verder", aldus Willems tegen De Telegraaf. De verdediger wordt vandaag (woensdag) onderzocht. Dan volgt mogelijk ook duidelijkheid over zijn meespelen in de kraker tegen Ajax, komende zondag in Eindhoven.

PSV verloor na strafschoppen van Atlético, waardoor het uit de CL ligt. "Het was zo spannend. Ik kon amper kijken. Het liefst draaide ik mijn hoofd weg", aldus Willems. De Eindhovenaren gingen onderuit door een gemiste penalty van Luciano Narsingh. "Dat kan je Luciano niet kwalijk nemen. De grootste spelers hebben weleens een penalty gemist", benadrukt Willems, die Atlético nu het beste wenst voor de toekomst. "Laat Atlético de Champions League maar winnen. Dan zijn we tenminste uitgeschakeld door de latere winnaar."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen