Wang belooft ADO Den Haag alsnog miljoenen

Jw
16 maart 2016, 16:40

De Chinese miljoenen komen alsnog naar ADO Den Haag. Althans dat heeft eigenaar Wang Hui toegezegd, meldt ADO-wethouder Tom de Bruijn woensdagmiddag in een brief aan de gemeenteraad van Den Haag. Op welke termijn het bedrag op de rekening zal worden gestort, blijft echter onduidelijk. 

"Wang heeft aangegeven nu alles in het werk te stellen de toegezegde agiostorting alsnog te voldoen, maar kon hierbij niet aangeven op welke termijn dit mogelijk is", schrijft De Bruijn in zijn open brief, die kort van aard is.

De gemeenteraad was eerder deze week niet blij met het gebrek aan berichtgeving omtrent de besprekingen tussen Wang en de clubdirectie. De gemeente Den Haag is eigenaar van het stadion en eist daarom op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen. "De zaak met Wang houdt de stad in zijn greep, dus we willen meer duidelijkheid. De mensen hebben recht op informatie, die behoefte is er ook", zei PvdA-raadslid Rajesh Ramnewash gisteren.

Wang beloofde eerder al 3,7 miljoen euro over te maken naar ADO Den Haag, maar de zakenman is tot nog toe niet met het geld over de brug gekomen. De Eredivisionist kampt daardoor met financiële zorgen. De Bruijn geeft de gemeente morgen meer details over de gesprekken met Wang.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen