Van der Sar hoopt dat Man United Van Gaal blijft steunen

Jw
3 maart 2016, 16:39

Louis van Gaal is bezig aan een opmars met Manchester United. Na een reeks van tegenvallende resultaten zit er weer leven in de Engelse grootmacht. Edwin van der Sar, directeur marketing bij Ajax, is nog altijd razend enthousiast over de Amsterdamse oefenmeester en hoopt dan ook dat Manchester United vertrouwen in hem houdt.

Manchester United heeft in de Premier League het verschil met koploper Leicester City verkleind naar tien punten. Een titel zit er zeer waarschijnlijk niet in, ziet ook Van der Sar, maar volgens de oud-doelman doet Van Gaal het desondanks niet slecht. "Ze staan te ver weg van de top, maar ze zijn nog altijd in de race voor twee prijzen. United kan nog steeds de Europa League en de FA Cup winnen. Plaatsing voor de Champions League wordt wellicht lastig, maar het is nog mogelijk. Dus het is zeker nog niet gedaan", stelt Van der Sar in The Daily Mail.

"In zijn eerste jaar bij Ajax, 1992, speelde ons team ook niet geweldig. Maar we wonnen de UEFA Cup en werden in de competitie vierde", vervolgde Van der Sar, die het prachtig vindt dat jonge spelers een kans krijgen bij Manchester United. "Het doet me goed om te zien dat hij jonge spelers inzet. Dat is iets waar United, en zeker ook Ajax, hun filosofie op bouwen."

Van der Sar vindt Van Gaal nog altijd de beste trainer die hij ooit heeft gehad. "De manier waarop hij technische oefeningen opzet, trainingen leidt en ons als jonge spelers het bestaan van een voetballer heeft geleerd... we luisterden allemaal naar hem. Hij is erg veeleisend, maar we hadden succes en dan maakt het niet uit."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen