Suarez achtte zichzelf niet goed genoeg voor Barça

28 maart 2016, 14:17

Samen met Lionel Messi en Neymar vormt hij het gevreesde aanvalstrio van FC Barcelona, maar lange tijd achtte Luis Suarez zich niet goed genoeg om bij de Catalaanse club te kunnen spelen. De Uruguayaanse aanvaller maakte in 86 officiële duels echter al 68 doelpunten voor Barça.

"De kwaliteit die Barcelona heeft, is ongelooflijk. Daarnaast is het heel moeilijk om de bal van hen af te pakken. Het is een voorrecht om naar deze ploeg te kijken en ermee te mogen trainen", aldus Suarez tegen Onze Helden. "Ik had mij nooit kunnen voorstellen dat ik de nummer 9 van Barcelona zou worden, al droom je er natuurlijk altijd van om samen te spelen met de beste spelers ter wereld. Vandaag de dag doe ik dat, samen met Messi, Neymar, Iniesta, Busquets…"

"De werkelijkheid is echter dat ik lange tijd heb gedacht dat ik niet de kwaliteiten had om voor Barcelona te spelen", vervolgt Suarez. "Maar ik ben nu gewend en heb me aangepast aan hun tiki-taka-voetbal. Ik pas goed in dit team en dat maakt me heel blij."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen