Simeone: "We verkeren in een prima vorm"

14 maart 2016, 21:18   Bijgewerkt: 14 maart 2016, 21:43

Atlético Madrid-coach Diego Simeone ziet de return tegen PSV in de achtste finales van de Champions League, dinsdag in het eigen Estadio Vicente Calderon, met vertrouwen tegemoet. De Argentijnse oefenmeester laat weten dat zijn elftal in een prima vorm steekt.

Atlético was afgelopen weekend in de nationale competitie met 3-0 te sterk voor Deportivo la Coruna. "Het team verkeert in een prima vorm. Het gaat de laatste wedstrijden goed en we gaan ervan uit dat we daar dinsdag op voortborduren. We moeten één keer vaker scoren dan de tegenstander", zei Simeone maandag op de persconferentie. De eerste ontmoeting in Eindhoven eindigde drie weken geleden in 0-0.

Simeone dubt nog over de tactiek voor het tweede treffen met PSV. "We denken erover om in een 4-3-3-formatie te spelen", ging hij verder. "We gaan proberen de wedstrijd zo aan te pakken dat deze bij onze kwaliteiten past. PSV is sterk op de counter, ze spelen heel goed met ruimte, vanuit de tweede lijn zijn ze gevaarlijk en ze zijn goed bij standaardsituaties. Luuk de Jong is een belangrijke speler en het aanspeelpunt van zijn team."

Atlético-spits Fernando Torres is hersteld van een lichte knieblessure en inzetbaar tegen PSV.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen