Robben: "Ik leef voor de finales die eraan komen"

Jw
10 maart 2016, 16:59

Arjen Robben kijkt uit naar de komende maanden. De 32-jarige aanvaller is eindelijk weer topfit en precies op het goede moment. "Nu komen de belangrijke wedstrijden. Dat vind ik mooi, want hier leef ik voor", stelt de wereldster in gesprek met Kicker.

Hoewel Robben ook dit seizoen weer last heeft van blessures, wil hij het niet rustig aan doen. "Ik wil niet gespaard worden. Ik wil altijd spelen. Het is goed om in het ritme te blijven. We hebben deze week genoeg rust gehad, omdat er geen wedstrijd stond ingepland voor dinsdag of woensdag."

Bayern München is in de achtste finales van de Champions League in een felle strijd verwikkeld met Juventus. Na een 2-2 gelijkspel in Turijn wacht komende week de return. Robben had zijn bijdrage met een fraai doelpunt. "Het was een goede goal. Ik houd van deze wedstrijden. Dat zijn de wedstrijden waar je voor leeft. Dat zijn de momenten waarop je iets extra's moet kunnen brengen en dat ligt mij tot nog toe altijd wel."

Der Rekordmeister is nog altijd hard op weg naar prolongatie van de landstitel, maar Robben blijft scherp. "Mainz (2-1 verliez) was een waarschuwingssignaal voor ons, maar het zit sowieso niet in onze aard om gemakzuchtig te denken."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen