Ranieri stelt fans gerust: "Mahrez had alleen beetje kramp"

5 maart 2016, 23:35

Manager Claudio Ranieri had na de gewonnen uitwedstrijd tegen Watford FC (0-1) goed nieuws voor de fans van Leicester City. Goudhaantje Riyad Mahrez is niet geblesseerd, ook al ging hij in de slotfase naar de kant met een ogenschijnlijke hamstringblessure.

"Hij heeft geen blessure", zegt Ranieri in gesprek met de BBC over Mahrez. "Hij was moe en had een beetje last van kramp, vandaar dat ik hem naar de kant haalde in de slotfase. Zijn doelpunt was zo belangrijk." Mahrez scoorde in de 56ste minuut op fraaie wijze, waardoor Leicester City de drie punten naar zich toetrok. De bescheiden club gaat nu met een voorsprong van vijf punten op de eerste achtervolger aan kop in de Premier League.

"Dit is een belangrijke zege", vervolgt Ranieri. "Er worden alleen nog maar finales gespeeld. Dat geldt voor iedereen, niet alleen voor ons. De titel is nog niet van ons. We moeten er hard voor knokken, stap voor stap en met beide voeten op de grond blijven. Dan zien we wel waar we aan het einde staan. Het spijt me, maar elke club kan winnen of verliezen en dus moeten we rustig blijven."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen