PSV hoeft geen contracten formeel op te zeggen

23 maart 2016, 14:59

PSV hoeft deze maand geen contracten van spelers van het eerste elftal formeel op te zeggen. Als een club niet verder wil met spelers met een aflopende verbintenis, dan moet het contract voor 31 maart formeel worden opgezegd. Daarop is wel een aantal uitzonderingen.

Stijn Schaars is de enige PSV'er met een aflopende verbintenis, maar op hem is één van die uitzonderingen van toepassing. De middenvelder is namelijk bezig aan zijn eerste contract in het Philips Stadion en was daarvoor al elders in dienst. Marcel Brands, de technisch manager van PSV, gaat binnen afzienbare tijd met Schaars en diens zaakwaarnemer om de tafel om de toekomt te bespreken.

PSV moet wel het contract van een aantal jonge spelers opzeggen. Brands wil de desbetreffende voetballers eerst zelf spreken, alvorens er publiekelijk wordt gemaakt wie wel en niet blijven. "Die werkwijze is gepast en dat doen we al jaren. Als de gesprekken zijn gevoerd, is het in het belang van de spelers dat snel bekend wordt met wie we wel en niet doorgaan", zegt de beleidsmaker tegen het Eindhovens Dagblad.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen