Pröpper: "Oranje heeft misschien wel te lang geduurd"

Jw
10 maart 2016, 17:57

Davy Pröpper heeft zich dit seizoen ontwikkeld tot steunpilaar bij PSV. Dat leverde de 24-jarige middenvelder deze week een uitnodiging op voor het Nederlands elftal. Hij is trots op de uitverkiezing, maar had graag eerder bij Oranje willen zitten.

"Het is nu wel heel erg", reageert Pröpper in gesprek met FOX Sports lachend op de lovende kritieken over zijn spel. "Het gaat goed, maar dat is eigenlijk het hele seizoen al zo. Alleen nu wordt er veel over gepraat. Ik sluit me daar wel redelijk voor af."

De stille kracht op het middenveld van PSV zit goed in zijn vel, bevestigt hij. "Dat het nu zo naar buiten komt is leuk, het gaat inderdaad goed. Uiteraard ben ik trots, maar voor mij heeft het misschien wel te lang geduurd", glimlacht hij.

Pröpper debuteerde eind vorig seizoen in het Nederlands elftal, toen nog als speler van Vitesse. De teller staat nog altijd op één interland, maar met de oefenwedstrijden tegen Frankrijk en Engeland op komst en de goede vorm van Pröpper, kan daar zomaar verandering in komen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen