Klopp: "Wij bepalen de sfeer op Old Trafford"

Jw
16 maart 2016, 20:36

Liverpool begint morgen met een fijne voorsprong op zak aan het Europa League-duel tegen Manchester United. De ploeg van trainer Jürgen Klopp won in de heenwedstrijd met 2-0. De enthousiaste Duitser laat weten enorm uit te kijken naar de return.

"Ik houd van een dergelijke sfeer. Als iedereen je haat, is het altijd een heksenketel. Ik versta alleen niet wat ze allemaal zingen, dus daar heb ik geen problemen mee", zei Klopp met een glimlacht op de persconferentie. "Wij zullen bepalen hoe goed de sfeer donderdag is op Old Trafford."

Klopp gaf vorige week voor de eerste wedstrijd al aan als een kind zo blij te zijn met de kraker tussen de aartsrivalen. Ook de return maakt hem warm. "Ik kijk er erg naar uit. Het is één van de beste ervaringen die je als trainer kunt krijgen: als trainer van Liverpool het opnemen tegen Manchester United", aldus Klopp, die geschiedenis schrijft als Liverpool morgen wint. Sinds 1936 is het geen enkele trainer gelukt om zijn eerste wedstrijd op bezoek bij Manchester United te winnen. "Het is voor mij niet belangrijk om geschiedenis te schrijven. We willen gewoon doorgaan en een gelijkspel is ook genoeg."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen