Keizer: "Proberen goed resultaat te halen bij Feyenoord"

4 maart 2016, 17:32

Na zeven nederlagen op rij schreef SC Cambuur afgelopen weekend weer eens drie punten bij in de Eredivisie. Op eigen veld werd PEC Zwolle met 1-0 verslagen, waarmee de rode lantaarn werd overgedragen aan De Graafschap. De Leeuwarder club gaat komende zondag op visite bij Feyenoord opnieuw voor een goed resultaat.

Cambuur-coach Marcel Keizer onderschrijft dat de zege op Zwolle goed voor het vertrouwen is. "Zeker, tegen winnen kan je niet aanpraten", zegt hij op de clubwebsite. "Maar ik moet zeggen dat ik ons tegen Zwolle ook met veel vertrouwen vond spelen, daar was ik zelfs een beetje door verrast. Maar wat nog de meeste voldoening geeft, is dat we ook goed speelden en de betere ploeg waren."

Feyenoord boekte afgelopen weekend op bezoek bij FC Utrecht haar eerste competitiezege van 2016, donderdag werd ook nog eens ten koste van AZ de bekerfinale bereikt. Keizer: "Ze hebben nu twee keer op rij gewonnen en dat doen ze goed. Beide keren speelden ze nog niet eens op hun top, dus het is knap als je dan twee keer wint. We gaan zondag proberen daar een goed resultaat te halen, en dat moet ook, want we hebben nog niks en moeten nog veel meer winnen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen