Iniesta: "De drie fenomenen gaan voorop"

Jw
1 maart 2016, 20:29

Na een jaar waarin bijna alles lukte, lijkt er vooralsnog geen verval te zitten in de huidige selectie van FC Barcelona. De titelhouder in de Champions League ligt nog altijd op koers voor alle prijzen. Aanvoerder Andrés Iniesta spreekt zich uit over zijn team.

"We zitten in een uitstekende positie in alle competities, maar we weten dat de moeilijkste uitdagingen nog voor ons liggen", doelt Iniesta op de website van FC Barcelona op de cruciale maanden die volgen. Barça heeft in de competitie een ruime voorsprong op Atlético Madrid en Real Madrid, maar de strijd is nog niet gewonnen, vindt de gelouterde middenvelder. "Er is een duidelijk verschil, maar dat is nog niet definitief. Zowel Atlético als Real zijn gevaarlijke ploegen, die klaar zullen staan om te profiteren van puntverlies."

Volgens Iniesta is de supervoorhoede van doorslaggevend belang in zijn ploeg. "Wat we afgelopen jaar gepresteerd hebben, en hopelijk kunnen we dat weer doen, wordt aangevoerd door deze drie fenomenen: Suárez, Neymar en Messi. Ook al blijft Messi de onbetwiste nummer één. Er zal nooit iemand zoals hem komen in het voetbal", prijst hij de aanvallers, en in het bijzonder de beste speler ter wereld.

FC Barcelona neemt het donderdag in de Primera Division op tegen Rayo Vallecano.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen