Hiddink zag groot verschil in breedte van selecties

Jw
9 maart 2016, 23:33

Paris Saint-Germain bleek woensdag een maatje te groot voor Chelsea. Net als in het eerste duel wonnen de Fransen met 2-1, waarmee een plek in de kwartfinale van de Champions League werd afgedwongen. Guus Hiddink, de verliezende coach, zag een verschil in kwaliteit.

"We gaven ze teveel respect in de eerste tien minuten, toen ze domineerden. Het is een goede ploeg, maar toen we voor onszelf opkwamen, creëerden we ineens kansen. In de 67ste minuut kantelde de wedstrijd echter", verwijst Hiddink op de persconferentie naar de 2-1 van PSG, waardoor Chelsea ineens drie doelpunten moest maken.

Chelsea kreeg bij een stand van 1-1 goede kansen op de voorsprong, maar doelman Kevin Trapp hield PSG met een paar uitstekende reddingen op de been. "We hadden een paar uitstekende kansen, maar toen raakte Diego Costa geblesseerd. We wisten dat hij niet topfit was, maar we wilden dat hij zou spelen en hij maakte dan ook een geweldig doelpunt."

"Je zag het verschil tussen de ploegen toen wij jonge spelers in moesten brengen (Bertrand Traoré, red.) en zij Edinson Cavani nog op de bank hadden. Ik moet wel zeggen dat Kenedy het als linksback uitstekend heeft gedaan", aldus Hiddink.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen