Hiddink neemt het op voor 'onsportieve' Diego Costa

Jw
9 maart 2016, 16:36

Diego Costa is een begenadigd voetballer, maar zijn manieren in het veld maken hem niet bij iedereen populair. Chelsea-trainer Guus Hiddink nam het vandaag publiekelijk op voor de Spaanse spits, die door het mediateam van Paris Saint Germain onder vuur werd genomen.

Via het mediakanaal van de Franse topclub, de tegenstander van Chelsea vanavond, werd Costa impliciet een valsspeler genoemd. Temidden van allerlei superhelden werd de vraag gesteld: 'Haal de valsspeler eruit'. Hiddink begrijpt het niet. "Ik ben erg trots op de manier waarop hij speelt. Hij gaat niet over het randje, maar houdt er juist van om strijd te leveren. Dat is waar wij van houden. Ik bescherm en steun hem", aldus Hiddink tegenover Sky Sports.

Onder Hiddink scoort Costa er weer op los. De Spaans international valt af en toe nog wel op met overdreven valpartijen, waarmee hij tegenstanders een kaart aan wil smeren. De Nederlandse coach zit daar blijkbaar niet zo mee.

Chelsea moet vanavond tegen PSG een 2-1 achterstand, opgelopen in het heenduel, goed zien te maken op het eigen Stamford Bridge.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen