Guardado: "Treffen beste verdediging, maar hebben geloof"

14 maart 2016, 19:54

Andrés Guardado acht PSV niet kansloos voor het bereiken van de kwartfinales van de Champions League. Maar om zover te komen in het miljoenenbal moet de Eindhovense club dinsdag in Spanje in de return tegen Atlético Madrid in de achtste finales wel scoren. De eerste ontmoeting eindigde drie weken geleden in Eindhoven in 0-0.

"We spelen tegen de ploeg met de beste verdediging van Europa, maar we hebben geloof in onze kansen", aldus Guardado maandag op de persconferentie. "We moeten in elk geval een doelpunt maken, maar we zijn een heel aanvallend ingesteld team en scoren in vrijwel elke wedstrijd. We moeten net zo spelen als altijd en onze kwaliteiten maximaal benutten."

Als oud-speler van Deportivo la Coruna en Valencia is het Estadio Vicente Calderon, de thuishaven van Atlético, geen onbekend terrein voor Guardado. "De sfeer hier is geweldig, al helemaal nadat Diego Simeone aan het roer bij Atlético is gekomen", reageerde hij. "Ik heb hier al vaak gespeeld, maar een Champions League-wedstrijd is toch iets anders. We weten allemaal hoe moeilijk het zal worden."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen