Go Ahead stelt Bekking aan als technisch manager

Jw
28 maart 2016, 17:10

Dennis Bekking is de nieuwe technisch manager bij Go Ahead Eagles. De 39-jarige oud-speler heeft een contract voor drie jaar getekend, meldt de club uit Deventer maandag. Bekking komt over van FC Twente, waar hij op dit moment nog actief is als hoofd jeugdopleidingen.

Bekking bemoeide zich eerder al met de invulling van de jeugdopleiding bij PEC Zwolle. "Dennis is in het bezit van de eigenschappen waar wij als club veel waarde aan hechten. Allereerst kent hij de club en de regio goed. Daarnaast vinden wij doorstroming van jeugd erg belangrijk. Dennis heeft bij zowel PEC Zwolle als FC Twente veel ervaring opgedaan in relatie tot de doorstroming van talentvolle jeugdspelers. Hij is in staat het medisch-, technisch- en scoutingsbeleid beleidsmatig af te stemmen tot een complementair geheel dat past binnen onze doelstellingen", prijst bestuurslid Adrie Steenbergen zich gelukkig op de website van Go Ahead.

Bekking ziet in Go Ahead Eagles een 'club met veel potentie'. Hij gaat aan de slag in Deventer zodra zijn werkzaamheden bij FC Twente zijn overgedragen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen