Effectief PSG ook op Stamford Bridge de baas

Jw
9 maart 2016, 22:42   Bijgewerkt: 9 maart 2016, 23:36

Paris Saint-Germain heeft zich ten koste van Chelsea geplaatst voor de kwartfinale van de Champions League. De Fransen waren vooral dodelijk in de counter en wonnen ook in Londen met 2-1.

In Parijs trok de ploeg van Laurent Blanc ook al met die uitslag aan het langste eind dankzij goals van Zlatan Ibrahimovic en Edinson Cavani, Willian deed toen iets terug namens de Blues. De Franse grootmacht legde de druk dus meteen bij Chelsea, dat in eigen huis minimaal één treffer moest maken en zich eigenlijk geen fout kon permitteren. Dan hink je als ploeg toch snel op twee gedachten: of snel de 1-0 proberen te maken, of de boel dichthouden en wachten op die ene kans.

De aanwezige supporters in Londen leefden op en zagen hun ploeg knokken voor elke meter. In de tweede helft begon Chelsea weer goed en kreeg het twee grote kansen via Willian en Eden Hazard. Vooral de Braziliaan liet zich veelvuldig zien. Doelman Kevin Trapp, die voor rust nog wat onzeker oogde, hield zijn doel echter op katachtige wijze schoon. De thuisploeg had even later nog meer pech toen Costa geblesseerd het veld moest verlaten.

Het scenario herhaalt zich dus, de Franse landskampioen schakelt de Blues uit op Stamford Bridge in de Champions League en plaatst zich, net als Benfica, voor de kwartfinale.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen