Dost over toekomst: "Het is verlengen of weggaan"

23 maart 2016, 08:09

Bas Dost sluit niet uit dat hij aan zijn laatste maanden bezig is bij VfL Wolfsburg. De Nederlandse aanvaller heeft nog een contract tot medio 2017 bij de Duitse club. Een transfer in de zomer behoort daarom tot de mogelijkheden, zodat zijn werkgever nog iets aan hem kan verdienen.

"Het is verlengen of weggaan. Dat is de normale procedure", zegt Dost tegen het Algemeen Dagblad. "Geen idee hoe zich dat gaat ontwikkelen. De club is tot dit moment nog niet bij me geweest."

Over dat laatste maakt Dost zich niet druk, aangezien hij genoeg belangstelling vanuit Duitsland en Engeland geniet. "Ik heb vorig jaar laten zien wat ik kan. Dat werd ook wel een keer tijd. Al met al is de periode in Wolfsburg niet zo gegaan als ik had gehoopt", reageert de aanvaller, die in de zomer van 2012 van SC Heerenveen overstapte naar Wolfsburg. "Van de 3,5 jaar ben ik in totaal wel een jaar geblesseerd geweest. Ik had veel verder kunnen zijn."

Ook nu zit Dost in de lappenmand. De aanvaller heeft een gebroken middenvoetsbeentje. Hij verwacht in april zijn rentree te maken.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen