De Boer: "Bazoer heeft zoveel in zijn lichaam, onbeschrijfelijk"

6 maart 2016, 17:58

Ajax en PSV blijven in een hevige titelstrijd verwikkeld in de Eredivisie. De Amsterdammers hebben nog altijd een punt achterstand op de koploper en maakten tegen Willem II (4-0) geen fout. Trainer Frank de Boer toonde zich dan ook tevreden.

"Ik vond dat wij niet alert genoeg waren in de eerste tien minuten", begint de keuzeheer tegenover FOX Sports. "Daarna pakten wij het langzaam op en kregen we steeds grotere kansen. Gelukkig maakten we net voor rust de bevrijdende 1-0, dan ga je net wat lekkerder de rust in. Vervolgens krijg je in de tweede helft het geweldige schot van Bazoer, toen was de wedstrijd gespeeld."

Bazoer passeerde doelman Kostas Lamprou met een afstandspegel. "Lamprou is een fantastische keeper, goed aan de bal en durft met lef te spelen. Maar met schoten van afstand heeft hij moeite. We hadden afgesproken van die afstand vaker te schieten en met een krul om meer kans te hebben. Bazoer heeft zoveel in zijn lichaam, dat is onbeschrijfelijk. En hij is nog meer negentien."

Ondertussen laat PSV ook geen steek vallen. "Elke week moet je je weer bewijzen dat je een topclub bent. De eerste die verslapt, krijgt de deksel op de neus. Een competitie is niks aan als het gaat zoals in Frankrijk, waar het nu al gespeeld is. Het is afwachten wie dit het langste volhoudt."

Arek Milik was met een doelpunt weer belangrijk voor zijn werkgever. De Poolse spits steekt de laatste tijd in topvorm. "Milik kan fantastisch doelpunten maken, dat staat buiten kijf. Het is belangrijk dat hij nu ook beter is in het meevoetballen. Dat heeft hij goed opgepakt. Het is een spits die topscorer wil zijn voor zijn team."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen