Bestuurslid Noordwijk: "Dit is een mooie PR-stunt"

Jw
9 maart 2016, 18:08

Edwin van der Sar is al geruime tijd gestopt met voetballen, maar maakt zaterdag speciaal voor vv Noordwijk een uitzondering. De inmiddels 45-jarige directeur van Ajax haalt de handschoenen weer uit de kast en zal in de Hoofdklasse een wedstrijd onder de lat staan. Het leverde Noordwijk veel aandacht op, zegt bestuurslid Chantal de Miranda.

"Dit zet ons geweldig op de kaart", aldus bestuurslid Chantal de Miranda in de krant Metro. "We hebben een prachtige nieuwe accommodatie en dit is voor ons een mooie PR-stunt. Edwin is hier geen vreemde. Hij gaf hier een tijd keeperstraining en is ook nog steeds lid. Daarom kan hij ook gewoon spelen zaterdag."

De Jodan Boys is zaterdag de tegenstander van Noordwijk. Marvin Straver, doelman van de opponent, geloofde het nieuws eerst niet. "We hoorden het dinsdag na de training. Ik was wat spullen aan het opruimen op het veld, toen er allemaal mensen zeiden dat Van der Sar zaterdag gaat keepen bij Noordwijk. Ik geloofde het in eerste instantie niet, maar toen ik in de kleedkamer kwam had iedereen het erover."

Noordwijk verwacht bij de rentree van Van der Sar zo'n 2.000 toeschouwers, waarmee het aanzienlijk meer mensen trekt dan bij andere wedstrijden.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen