Zidane: "Ik ga mijn best doen voor een prijs"

4 januari 2016, 20:48

Zinedine Zidane gaat in zijn eerste jaar als coach van Real Madrid gelijk voor een prijs. De 43-jarige Fransman werd maandag aangesteld als nieuwe trainer van de Spaanse topclub, na het ontslag van Rafael Benitez. Zidane was in het verleden al assistent-coach van het eerste elftal van Real Madrid en was er sinds medio 2014 trainer van de beloften.

"Allereerst wil ik Florentino Perez (de voorzitter van Real Madrid, red.) bedanken voor deze kans", aldus Zidane op de persconferentie. "We zijn de beste club ter wereld en hebben de beste fans ter wereld. Ik moet mijn best doen voor het team om aan het einde van dit jaar iets te winnen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik, met de spelers, alles zal geven."

Zidane zette in 2006 bij Real Madrid een punt achter zijn loopbaan als profvoetballer. "Vandaag (maandag, red.) is een belangrijke dag voor mij. Ik ben een beetje geëmotioneerd, meer dan toen ik hier als speler kwam. Maar dat is normaal", vervolgde de voetballegende. "Ik zal mijn ziel en zaligheid in deze club leggen. Het is mijn intentie om alles goed te laten verlopen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen