Voorzitter Aston Villa: "Zestig miljoen pond weggegooid"

Jw
21 januari 2016, 21:45

Er zijn harde woorden gevallen bij Aston Villa. Steve Hollis, de voorzitter van de hekkensluiter van de Premier League, stelt dat de investeringen in de zomer niets hebben opgeleverd. Aston Villa kocht afgelopen zomer voor een kleine tachtig miljoen euro aan spelers.

"Ik denk dat de resultaten het beste antwoord geven op die vraag", antwoordde Hollis op een vraag van een Sky Sports-journalist of de betaalde transfersommen weggegooid geld zijn. "De kas is niet leeg en als er spelers zijn die bij ons passen en ons in de Premier League kunnen houden, dan halen we die."

Maar Hollis let wel beter op de centen. "Je moet naar de feiten kijken. De club heeft deze zomer zestig miljoen pond uitgegeven. Aston Villa stond in de laatste tien jaar vijf keer in de top-zes van clubs die een investering krijgen van de eigenaar. We hebben het over veel geld", benadrukt hij.

"Het gaat niet over het uitgeven van geld. Dat is niet de reden dat we het slecht doen. Andere dingen moeten worden opgelost, voordat we weer de transfermarkt op duiken", stelt de voormalig topman van accountancy-kantoor KPMG.

Aston Villa staat op de laatste plaats met liefst tien punten achterstand op de veilige plek zeventien.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen