PSV onthult plannen omtrent verbouwing De Herdgang

Jw
13 januari 2016, 19:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV zet de grootse plannen met het sportcomplex De Herdgang door. De trainingslocatie voor zowel de jeugd als de hoofdmacht krijgt een stadion, waar Jong PSV, het vrouwenteam en de jeugd hun wedstrijden af kunnen werken. De Eindhovense landskampioen hoopt dit jaar te starten met de bouw, onthulde algemeen directeur Toon Gerbrands vandaag op de nieuwjaarsconferentie.

"De afgelopen jaren is de focus binnen PSV meer en meer op de eigen jeugdopleiding komen te liggen. Dit resulteerde eerder al in extra investeringen in de jeugdopleiding. Binnen PSV is iedereen overtuigd van het feit dat de jeugdopleiding in de toekomst een nog belangrijkere rol binnen de club zal innemen", licht PSV in een bericht op de eigen website het nieuws toe.

"De plannen zijn er, nu moet de financiering rondkomen. Wanneer dit het geval is, zal PSV de plannen indienen bij de gemeente", zei Gerbrands op de nieuwjaarsconferentie. De bestuurder hoopt met deze investeringen 'een fundament voor de toekomst van PSV bouwen'.

Ook aan de hoofdmacht van PSV is gedacht. Zo zal het gebouw waar trainer Phillip Cocu zich met zijn team voorbereidt op wedstrijden worden uitgebreid.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen