Pogba: "Mijn tijd bij Manchester was net een vakantie"

Jw
2 januari 2015, 19:15

Paul Pogba is bij Juventus inmiddels uitgegroeid tot een absolute topspeler. De 22-jarige middenvelder is in een interview zijn Italiaanse werkgever dankbaar, omdat zijn ontwikkeling daar stormachtig is verlopen. Volgens Pogba was hij bij Manchester United, zijn vorige club, niet zo ver gekomen.

"Mensen moeten beseffen dat niets makkelijk is bij Juventus. Er heerst hier een heel andere mentaliteit dan bij andere clubs", aldus Pogba in een interview met de Italiaanse krant La Stampa. "Toen ik bij Manchester zat, leek het wel een vakantie. Hier werken we zo hard. Al die kampioenschappen hebben we ook niet gestolen. Het was werken richting een goede afloop."

"Heeft hij me verrast? Nee, zeker niet. Ik heb altijd al gezegd dat het een fenomeen is. Wat hij nu presteert bij Juventus is erg knap", looft Pogba zijn leeftijdsgenoot. Volgens de Fransman wordt Andrea Pirlo gemist, maar heeft Juventus nu weer een hecht team. "Het was anders (zonder Pirlo, red.). Er ligt nu meer verantwoordelijkheid bij andere spelers en we moesten nog beter nadenken over onze samenwerking."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen